Het Balkon 36 laan- en hofwoningen opgeleverd

20 december 2019

In de wijk Het Balkon te Maassluis heeft Waal in de afgelopen week wederom mooie koopwoningen opgeleverd aan BPD. Dit keer betrof het 36 laan- en hofwoningen.

De nieuwe woningen zijn verdeeld over verschillende straten en hebben alle een statige uitstraling. De verschillende typen variëren in aantal woonlagen, woningbreedte, architectuur en tuinligging. De woningen hebben mooie daklijsten, en omkaderde voordeuren. In het metselwerk zitten bijzondere details en de daklijsten vallen op. De architect heeft op allerlei manieren variatie aangebracht, waardoor de rij met Laanwoningen een heel charmante uitstraling krijgt.

Ook de Hofwoningen kennen veel variatie in de gevelkleur, dakvorm en details. Het verschil zit hem in de woningbreedte. En waar het ene huis wit geschilderd is en voorzien van tuitgevel of doorgetrokken gevel, heeft het andere een donkerbruine of rode steen. Ook de raampartijen, kapvorm en verdeling van de ramen is verschillend. De charme van ook deze huizen zit hem in de detaillering. Mooie raamverdelingen, een chique kader rond de voordeur en bijzonder metselwerk. De ramen en de openslaande deur zorgen voor een prettige lichtinval. Achter de tuin zijn privéparkeerplaatsen.

Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe!

191220-Het-Balkon-36-opgeleverd-1.jpg
191220-Het-Balkon-36-opgeleverd-2.jpg
191220-Het-Balkon-36-opgeleverd-1.jpg
191220-Het-Balkon-36-opgeleverd-2.jpg