Green Lab: nieuwe samenwerking Van der Vorm Vastgoed en Waal

20 februari 2018

In opdracht van Van der Vorm Vastgoed verzorgt Waal de branding, marketing, verkoop, ontwikkeling en realisatie van het project Green Lab aan de Oude Haagweg 501 in Den Haag. Dat gebeurt in samenwerking met KOW architecten, Rijnboutt Architecten en Frisia makelaars. In Green Lab komen circa 62 koopappartementen en studio’s.

Het ontwerp van Green Lab is in afstemming met Van der Vorm Vastgoed tot stand gekomen door een samenwerking tussen KOW Architecten en Waal. Qua stedenbouwkundige aansluiting op de omgeving is Rijnboutt Architecten betrokken. De volgende stap nu is het opzoeken van de consument. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de woonworkshop die medio maart wordt georganiseerd. Samen met de toekomstige gebruiker gaan we in de woonworkshops op zoek naar hun behoeften en wensen.

Bij de ontwikkeling van Green Lab wordt zorgvuldig gekeken naar verantwoord verbruik van energie en materialen tijdens de levensduur van het gebouw. Voor de sociale duurzaamheid worden gedurende het ontwikkelproces woonworkshops georganiseerd om de juiste eindgebruikers bij de koopappartementen te vinden.

Green Lab sluit aan op het project ‘Harvest’ van dezelfde belegger. Kijk voor meer informatie op www.greenlab-denhaag.nl of op funda.

De realisatie van dit project vindt naar verwachting plaats in 2019.

180219-Greenlab-3.jpg
180219-Greenlab-1.JPG
180219-Greenlab-2.jpg
180219-Greenlab-3.jpg
180219-Greenlab-1.JPG
180219-Greenlab-2.jpg