Frisse wind aan het Westbroekpark in Scheveningen

24 juni 2016

Op donderdag 23 juni jl. vond de feestelijke start van de realisatie van project De Windes aan het Westbroekpark in Scheveningen plaats. Levensechte ‘bubbels’ ontsnapten uit een champagnefles en daarmee was de officiële start een feit.

Het project De Windes bestaat uit ZeeWinde en het exclusieve HaagWinde. In ZeeWinde realiseert Respect Zorggroep een vooruitstrevend woon-zorgconcept met diverse faciliteiten en hoogwaardige zorgappartementen die met het oog op (toekomstige) zorgbehoeften worden ingericht.

De exclusieve villa-appartementen van Weboma Ontwikkeling komen in HaagWinde. De in totaal 28 koopappartementen liggen verspreid over acht woonlagen. Er zijn maar liefst vijftien verschillende woningtypen beschikbaar, van een driekamerappartement van circa 73 m2 tot een vrij indeelbaar penthouse van 340 m2. Via een plint die toegang geeft tot de afzonderlijke entrees zijn de twee torens van De Windes met elkaar verbonden. Zo kunnen de bewoners van HaagWinde eenvoudig gebruikmaken van de in ZeeWinde aanwezige faciliteiten zoals een kapper, een praktijk voor fysiotherapie en een grand café/restaurant.

De bouwstijl van de Windes is een moderne vertaling van de Haagse School. Hiermee speelt Kolpa Architecten in op de Scheveningse architectuur van rond 1910, het Kurhaus en de later ontwikkelde villa’s in de jaren ’30 stijl langs de Nieuwe Parklaan. Het gebouw heeft een rustige voorname uitstraling. Opvallend zijn de in zandgele baksteen uitgevoerde gevels met grote raampartijen. In de appartement heeft men optimale lichtinval en een wijds uitzicht over de prachtige groene omgeving.

Alle woningen hebben een royale buitenruimte. De appartementen beschikken over een berging op verdieping -1 en parkeerplaats in de garage onder het complex. Vanuit de parkeergarage is er direct toegang tot de centraal gelegen luxe entree met lift en trappenhuis.

Kijk voor meer informatie op www.dewindes.nl.

160624-De-Windes-3.jpg
160624-De-Windes-2.JPG
160624-De-Windes-1.JPG
160624-De-Windes-3.jpg
160624-De-Windes-2.JPG
160624-De-Windes-1.JPG