Foto’s Waal op de Provada

10 juni 2016

De Provada trok in totaal ruim 23.500 bezoekers dit jaar. Ook Waal was vertegenwoordigd, bekijk hier de foto’s van onze stand.

De vernieuwde payoff van Waal is ‘bouwen door verbinden’. Deze wordt grafisch ondersteund en was zichtbaar op de stand. De samenleving connect alles ‘in the cloud’, maar uiteindelijk moeten we die verbindingen vertalen naar mensen. Mensen die woningen engineeren en realiseren voor mensen. Een mooi product voor een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever met natuurlijk trotse medewerkers en maakpartners!

Want bij Waal werken we graag samen en gebruiken we innovatieve technieken, van concept tot en met realisatie. Binnen
budget en zonder opleverpunten. Servicepunten lossen we snel op. Wij leveren de bewoners geheel naar wens, snel en efficiënt, een duurzaam nieuw thuis.

Een tiental maquettes trok veel aandacht naar de stand. Het betrof een greep uit de diverse (zorg)woningbouwprojecten van Waal. Van grondgebonden woningen tot middelgrote en grote appartementencomplexen. De maquettes waren voor deze gelegenheid aan één zijde uitgewerkt en alle voorzien van Waalblauw licht.

Johan Krijgsman over de beurs: “Het is een groots relatie-event. Ik kom er altijd vele bekenden tegen met wie we mooie dingen gedaan hebben, doen of gaan doen in de toekomst. De sfeer was dit jaar ronduit fantastisch! Als alle besproken kansen projecten worden, wordt het serieus druk de komende jaren. Ik kijk er nu al naar uit!”

160610-Provada-foto-1.JPG
160610-Provada-foto-2.JPG
160610-Provada-foto-3.JPG
160610-Provada-foto-1.JPG
160610-Provada-foto-2.JPG
160610-Provada-foto-3.JPG