Eerste woningen volgende fase Vroondaal opgeleverd

23 juli 2018

Midden in de parkachtige omgeving van natuur- en recreatiegebied Madestein ligt Vroondaal Aan het Park. Eerder realiseerde Waal al 111 grondgebonden woningen, verdeeld over drie fasen. Nu zijn ook de eerste woningen van de volgende fase opgeleverd. De woningen zijn gelegen op een riante kavel en met elke fase zijn de detailleringen rijker geworden.

De architect heeft zich laten inspireren door architectuur van de 19e eeuwse huizen langs de Haagse parkranden. Door individueel gekozen opties, de variatie in kleur en materiaal en de verschillende ornamenten heeft elk huis karakter en een eigen gezicht. Eenheid in verscheidenheid. De rijke detaillering en asymmetrie in combinatie met het vele hout en baksteen maakt de huizen tot een lust voor het oog.

Uitvoerder Jop de Jonge: “Het is mooi om zulke unieke woningen, uitgevoerd in mooie materialen te mogen realiseren met elkaar. We hebben een prettig team van collega’s en maakpartners en kunnen echt op elkaar bouwen! Het overhandigen van de sleutel aan een blije bewoner op zo’n voor hem of haar uniek moment is dan ook een mooie afsluiting van het bouwproces.”

Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe!

180718-Vroondaal-oplevering-fase-5-4.jpg
180718-Vroondaal-oplevering-fase-5-3.JPG
180718-Vroondaal-oplevering-fase-5-5.jpg
180718-Vroondaal-oplevering-fase-5-4.jpg
180718-Vroondaal-oplevering-fase-5-3.JPG
180718-Vroondaal-oplevering-fase-5-5.jpg