Directiewijziging Waal

30 april 2019

Per 1 mei 2019 is de directie bij Waal aangepast naar aanleiding van het vertrek van commercieel directeur John de Geus. Met John heeft Waal bijna 8 jaar lang haar relaties mogen onderhouden en bedienen. Een mooie en boeiende tijd!

John de Geus was in eerste instantie opdrachtgever voor Waal: hij werkte destijds bij BPD in Delft. BPD was toen opdrachtgever en ontwikkelaar voor woontoren Elbe in Het Balkon van Maassluis.

Nu, na vele jaren elkaars netwerk goed benut te hebben, begint John aan een volgend hoofdstuk in zijn carriere. Hij start bij een andere, eveneens gewaardeerde opdrachtgever van Waal: Vorm in Papendrecht. Momenteel realiseert Waal voor Vorm het project Stadhouders, 280 appartementen in Den Haag.

Wij vinden het uiteraard jammer dat onze collega vertrekt, maar zien nieuwe kansen voor John en voor de mensen bij Waal!

Waal zal de directie in de huidige bezetting, bestaande uit Corné Bok, Sven Pieter van der Giesen en Johan Krijgsman voorzetten en de taken onderling verdelen. Graag bouwt Waal verder aan goede relaties en vooral aan mooie gebouwen waarin wonen centraal staat!

190430-Vertrek-JGE-2.jpg
190430-Vertrek-JGE-1.jpg
190430-Vertrek-JGE-2.jpg
190430-Vertrek-JGE-1.jpg