De waarde van verbinden

3 mei 2017

De verbinding leggen in een vroeg stadium van het planproces levert voor onze opdrachtgevers en voor Waal een belangrijke meerwaarde: zowel commercieel als technisch gezien.

Steeds vaker zien we dat opdrachtgevers ons weten te vinden in ontwikkel- en engineeringstrajecten. Samen hebben we een gezamenlijk doel met als resultaat een commercieel, technisch en financieel haalbaar project. Wij staan partijen dan ook graag bij in concept-, project- en planontwikkeling om te komen tot optimale toevoeging van waarde aan posities. In zowel sociaal als economisch opzicht.

Lees hier een eerder gepubliceerd interview “Innovatief ontwikkelen voor woonconsument en opdrachtgever”

Bastiaanpoort Delft
Het project Bastiaanpoort geeft een mooi voorbeeld van zo’n samenwerking. In opdracht van MN Services en ProActief Vastgoed werkt Waal aan appartementen op een commerciële plint in het centrum van Delft. Waal is geselecteerd op basis van onze aanpak bij het doorontwikkelen vanaf een voorlopig ontwerp en vanwege een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding. Maakbaarheid en betaalbaarheid worden door de planontwikkelaar continu bewaakt. Dat voorkomt verrassingen en garandeert een soepel proces en haalbare planning. En juist dat aspect wordt gewaardeerd door MN Services en ProActief Vastgoed.

Bekijk hier meer informatie over dit project.

Verbinden op de Provada
Van 30 mei t/m 1 juni is Waal aanwezig op de Provada. Op een nieuwe plek in Hal 10. Graag ontmoeten wij u daar om te sparren over verbinden, samenwerken, ontwikkelen, engineeren en bouwen! Wilt u graag vooraf een persoonlijke afspraak vastleggen? Neem dan even contact op met Janneke Alblas via jal@waal.nl

Integraal verbinden. Slimmer bouwen. Beter wonen

170502-De-waarde-van-verbinden-1.JPG
170502-De-waarde-van-verbinden-2.JPG
Bastiaanpoort-Delft-2.jpg
170502-De-waarde-van-verbinden-1.JPG
170502-De-waarde-van-verbinden-2.JPG
Bastiaanpoort-Delft-2.jpg