De Stadhouders: een samenwerking met Vorm Ontwikkeling en CBRE

29 november 2017

In het eerste kwartaal van 2018 start Waal met de realisatie van het project De Stadhouders in Den Haag. Deze nieuwe woonplek omvat drie gebouwen, drie Stadhouders; Maurits, Casimir én Frederik Hendrik. Ieder met een eigen karakter, maar allemaal vol charme.

Het project wordt gebouwd in twee fasen. Fase 1 bestaat uit twee gebouwen waarin in totaal 99+88 appartementen en een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd worden. Fase 2 bestaat uit één gebouw met 81 appartementen en een parkeergarage. Met de bouw van fase 2 wordt in 2019 gestart.

Het project is gelegen op de grens van het geliefde Statenkwartier en Duinoord, aan het Verhulstplein. De locatie diende als kantorenplein en zal de komende jaren getransformeerd worden tot een aantrekkelijke, groene woonomgeving. De woningen bieden de luxe van een hotel en de ontspanning van thuis zijn. Zo worden de woningen gekenmerkt door hun omvangrijke leefruimtes en prachtige vergezichten over stad en strand. De indeling en het interieur zijn ontworpen door topdesigner Jan des Bouvrie, die ook kan adviseren over de inrichting van de appartementen en penthouses. De binnentuin van de panden krijgt een groene uitstraling en zal voor de bewoners vrij toegankelijk zijn.

Johan Krijgsman, directeur van Waal: “Een prachtige opgave om voor deze gerenommeerde projectontwikkelaar de realisatie te mogen verzorgen! Ook het feit dat het merendeel van dit project bestaat uit appartementen voor de vrije huursector past goed bij ons profiel. Wij willen CBRE als belegger graag optimaal bedienen, evenals de individuele kopers om een mooi complex van goede kwaliteit te leveren!”

Kijk voor meer informatie over dit project op https://vorm.nl/destadhouders

171129-Stadhouders-4.jpg
171129-Stadhouders-3.jpg
171129-Stadhouders-1.jpg
171129-Stadhouders-4.jpg
171129-Stadhouders-3.jpg
171129-Stadhouders-1.jpg