Bouwen door verbinden op de Provada

19 mei 2016

Van 7 tot en met 9 juni aanstaande is Waal vertegenwoordigd op de vastgoedbeurs Provada die jaarlijks plaatsvindt in de RAI te Amsterdam. De organisatie Provada ziet het als haar missie om partijen in de vastgoedbranche te informeren en bij elkaar te brengen. Waal draagt daar graag aan bij: voor projectontwikkelaars, beleggers en corporaties leggen wij de optimale verbinding met toekomstige bewoners. Onze missie: Integraal verbinden. Slimmer bouwen. Beter wonen.

Bij Waal werken we graag samen en gebruiken we innovatieve technieken, van concept tot en met realisatie. Binnen budget en zonder opleverpunten. Servicepunten lossen we snel op. Wij leveren de bewoners geheel naar wens, snel en efficiënt, een duurzaam nieuw thuis. De vernieuwde payoff van Waal is dan ook ‘bouwen door verbinden’.

Deze wordt grafisch ondersteund. De samenleving connect alles ‘in the cloud’, maar uiteindelijk moeten we die verbindingen vertalen naar mensen. Mensen die woningen engineeren en realiseren voor mensen. Een mooi product voor een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever met natuurlijk trotse medewerkers en maakpartners!

Waal is op de Provada te vinden in hal 10, standnummer 10-27. Graag ontmoeten wij u daar om onder het genot van heerlijke koffie bij te praten.

De Provada is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Tijdens drie beursdagen treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar. Om in een professionele omgeving hun plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

160518-Provada-Waal-2.jpg
160518-Provada-Waal-3.JPG
160518-Provada-Waal-1.jpg
160518-Provada-Waal-2.jpg
160518-Provada-Waal-3.JPG
160518-Provada-Waal-1.jpg