Bouw Villa Hoogenburgh definitief

19 november 2014

Het startsein voor de bouw van Villa Hoogenburgh in ‘s-Gravenzande is gegeven! Nog in 2014 zal begonnen worden met de grondwerkzaamheden. De start van de bouw volgt in het eerste kwartaal van 2015.

Het project bestaat uit 21 appartementen met een totale omvang van 3.041 m2. Het nieuwbouwplan sluit naadloos aan op de bestaande woonomgeving tussen het centrum van ‘s-Gravenzande en de populaire woonwijk Vreelande. Dit nieuwbouwcomplex is om een aantal redenen uniek te noemen. Uiteraard door de ligging, de fraaie vormgeving van het gebouw, de diversiteit van de appartementen, de eigen parkeergelegenheid en de privé fietsenberging op de begane grond. De appartementen kunnen naar eigen inzicht ingedeeld worden.

Het 4 woonlagen tellende complex heeft een luxe uitstraling zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde. De twee identieke entrees, met de ingang aan de Veilingkade, geven het gevoel van een prettige verwelkoming. De 5 verschillende typen appartementen in 1 complex, met alle een eigen karakter maakt het geheel uniek. Hierdoor is het project voor de verschillende doelgroepen, met ieder een eigen prijssegment geschikt. Door de ligging op historische grond, hebben de 5 typen appartementen elk een eigen ‘historische’ naam gekregen. Het complex telt 2 liftinstallaties, 2 trappenhuizen en eigen (fietsen)berging op de begane grond.

Waal heeft de gehele ontwikkeling uitgevoerd vanaf VO fase (bouwteam). Alle adviseurs en de architect vallen in de opdracht en de verantwoordelijkheid van Waal.

Kijk voor meer informatie over dit nieuwbouwproject op www.villahoogenburgh.nl of bel met Cindy Immerzeel of Anne de Munck van Helm & Heus Makelaars: 0174 419 000.

binnenzijde.jpg
141119-Villa-Hoogenburgh-1.jpg
voorzijde.jpg
binnenzijde.jpg
141119-Villa-Hoogenburgh-1.jpg
voorzijde.jpg