Bouw panoramagebouw Zalmstael gestart

14 april 2023

De realisatie van gebouw Zalmstael is gestart! Het grondwerk is in volle gang en binnenkort zullen wij aanvangen met het boren van de bronnen. In week 22/23 zal worden gestart met het heiwerk. Gebouw Zalmstael wordt gerealiseerd langs de Nieuwe Waterweg in Maassluis, in de nieuwe wijk De Kade. Het panoramagebouw bestaat uit 36 riante appartementen en 4 penthouses. In Zalmstael komen appartementen in verschillende vormen en indelingen, met twee of drie slaapkamers en geschikt voor elke levensfase.

Het woonoppervlak varieert van circa 113 tot 217 m2. Vanaf het terras of balkon aan de zuidzijde kijkt men uit over de rivier. Bij elk appartement hoort een berging en een privé parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage. “Zalmstael’ is uiteraard voorzien van duurzame state of the art installaties. Dankzij de schitterende architectonische details kan Zalmstael met recht een parel in de nieuwe oeverlijn van Maassluis genoemd worden. Het gebouw telt zes woonlagen en heeft een halfverdiepte parkeergarage met 49 parkeerplaatsen. Zalmstael beschikt over twee entrees, elk met een eigen lift die de bewoners comfortabel van de parkeergarage tot aan de woonverdieping brengt.

Op de eerste woonlaag bevinden zich zes appartementen, alle optimaal georiënteerd op de rivier. Alle appartementen op deze woonlaag hebben één badkamer en twee slaapkamers. Woonlaag 2, 3 en 4 tellen elk acht appartementen met verschillende vormen, oppervlaktes en ligging. Ze hebben twee slaapkamers, één of twee badkamer(s) en een ruime living met keuken. De vijfde woonlaag ligt iets terug en telt zes appartementen. Doordat de woonlaag iets terugligt, ontstaat er een extra groot terras dat loopt over de gehele lengte van het appartement. Woonlaag 6 verspringt ook weer iets ten opzichte van de laag eronder, waardoor ook hier bijzonder ruime terrassen ontstaan. De vier riante penthouses hebben alle een ruime living met aangrenzende keuken, drie slaap/studeerkamers en twee badkamers.

Er zijn nog enkele woningen te koop en nu er gestart is, is er ook zicht op een opleverdatum. Kijk voor meer informatie op www.dekademaassluis.nl.

Dit project wordt gerealiseerd door Waal, in opdracht van Appelbloesem B.V.
BREIN Architecten verzorgde het ontwerp van het gebouw.

230414 Zalmstael 1
230414 Zalmstael 2
230414 Zalmstael 3
230414 Zalmstael 4
230414 Zalmstael 1
230414 Zalmstael 2
230414 Zalmstael 3
230414 Zalmstael 4