Bouw Juliushof in Escamp Den Haag gestart

9 juni 2017

Aan de Vrederustlaan in Den Haag worden 17 nieuwe ruime stadswoningen gebouwd in opdracht van Pure Mooij. Het officiële startsein werd daarvoor gegeven op woensdag 7 juni jl.

In een flinke wind en gelukkig geen regen werd de eerste paal geslagen door wethouder Joris Wijsmuller. De aanwezige kopers werden verrast door een voor deze gelegenheid ‘in brand gevlogen startmechanisme’ nadat de wethouder op de rode knop gedrukt had om de 1e paal de grond in te laten gaan. Uiteindelijk werd de paal er op de ‘ouderwetse’ manier in geslagen. Voordat dit plaatsvond, hadden de bewoners op de plek van hun eigen woning al ballonnen opgelaten.

Juliushof omvat 17 ruime stadswoningen van minimaal 135 m2 met 6 slaapkamers, een voor- en achtertuin en een eigen parkeerplaats. De woningen zullen worden opgeleverd met keuken, sanitair, tegelwerk, vloerverwarming in de gehele woning en zonnepanelen op het dak.

De architectuur sluit aan bij die van de woningen in de directe omgeving. De woningen hebben een warmgele kleur en een rijke uitstraling door onder andere de royale dakverstekken en luifels bij de voordeuren. De bewoners kunnen hun huis naar eigen inzicht indelen. Zo kon gekozen worden voor een uitbouw, een grote pui met openslaande deuren en zijlichten, een keuken afgescheiden van de woonkamer en voor een alternatieve slaapkamerindeling op de 1e en 2e verdieping.

Naar verwachting wordt de Juliushof opgeleverd rond december 2017.

Kijk voor meer informatie op www.juliushof.nl

Juliushof-3.jpg
170609-Juliushof-2.JPG
170609-Juliushof-1.JPG
Juliushof-3.jpg
170609-Juliushof-2.JPG
170609-Juliushof-1.JPG