Blauwe Lis naast Gele Lis Berkel en Rodenrijs

8 februari 2016

Op vrijdag 5 februari jl. vond het startsein plaats van de bouw van De Blauwe Lis in Berkel en Rodenrijs. Aan de Klapwijkse Zoom kwamen alle betrokkenen bijeen om dit te vieren. De 44 appartementen worden gerealiseerd in opdracht van Pure Development.

Wethouder Albert Abee verrichtte samen met de eerste kopers de officiële handeling door het heiwerk van de feestpaal te verzorgen. Het nieuwe gebouw staat naast de onlangs opgeleverde ‘Gele Lis’ in een waterrijk gebied met natuurlijke oevers. De appartementen in De Blauwe Lis zijn gelegen aan een sfeervolle centrale hal in de vorm van een atrium. De 58 parkeerplaatsen zijn grotendeels overdekt uitgevoerd in de parkeergarage tussen gebouw de Blauwe Lis en gebouw de Gele Lis. Het parkeerdek wordt afgewerkt als natuurlijke daktuin, zodat het landschap zich als het ware uitstrekt over de daken van de garages.

De appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau. De woonoppervlakten variëren van 76 tot 136 m2. Met de grote raampartijen fungeren de balkons en dakterrassen van de Blauwe Lis als een comfortabele uitbreiding van de woonruimte. Dankzij de hoge glazen (schuif)puien, sluiten binnen en buiten naadloos op elkaar aan. De gehele klantbegeleiding wordt verzorgd door Waal op basis van leefiD.

Naar verwachting zullen de appartementen in het tweede kwartaal van 2017 worden opgeleverd.

Van de 44 appartementen zijn er 41 verkocht. Kijk voor meer informatie op www.klapwijksepier.nl/blauwelis

160215-Start-Blauwe-Lis-1c.JPG
160215-Start-Blauwe-Lis-1.jpg
160215-Start-Blauwe-Lis-1b.JPG
160215-Start-Blauwe-Lis-1c.JPG
160215-Start-Blauwe-Lis-1.jpg
160215-Start-Blauwe-Lis-1b.JPG