Appartementen wijk De Kade Maassluis opgeleverd

24 augustus 2022

Vlak voor de bouwvak werden de 75 appartementen aan de Taanschuurkade in Maassluis door Waal opgeleverd aan Maasdelta. Het project omvat 20 maisonnettes en 55 appartementen, in een woongebouw met zes woonlagen. Maasdelta gaat de woningen als sociale huurwoningen verhuren. Waal verzorgde de turnkey levering aan Maasdelta.

Het gevelbeeld van de nieuwe huurwoningen doet denken aan Maassluisse pakhuizen. De materialen zijn stoer en industrieel. Het is een langgerekt blok aan de noordzijde van de brede Taanschuurkade. De woningen worden energiezuinig en gasloos gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming.

Op de begane grond bevinden zich de maisonnette woningen met elk een eigen entree aan de Taanschuurkade. Ze bestaan uit een begane grond met woonkamer en keuken en een verdieping met 3 slaapkamers en een badkamer. Elke woning heeft een voor- en achtertuin en een berging. Boven de maisonnettes bevinden zich 55 appartementen in verschillende formaten. Ze zijn gelegen aan een galerij en worden ontsloten via een ruime entree waar twee liften zijn. Op de begane grond heeft men een eigen berging.

Wij wensen de bewoners veel woonplezier toe op deze mooie plek!

220824 Oplevering Handelskade 1
220824 Oplevering Handelskade 2
220824 Oplevering Handelskade 1
220824 Oplevering Handelskade 2