Appartementen Neerlandia zeer gewild

10 oktober 2019

Op donderdag 10 oktober jl. vond een informatiebijeenkomst plaats voor de kopers van appartementen in het nieuwbouwcomplex Neerlandia. Het appartementengebouw wordt gerealiseerd direct langs de Nieuwe Waterweg in Maassluis en bestaat uit 76 luxe appartementen en penthouses. De appartementen zijn zeer gewild en konden na start verkoop medio juli binnen enkele weken worden toegewezen. Inmiddels zijn zo goed als alle appartementen verkocht!

Om kopers ruim voor start bouw te informeren over het maatwerkproces, het bouwproces en de duurzame installaties, organiseerde Waal een informatiebijeenkomst. De bijeenkomst werd druk bezocht en de kopers waren enthousiast. Het maatwerktraject is opgestart: individuele kopers hebben een maatwerkgesprek met onze woonconsultants Kelly van der Hout-Kortleve en René Helderop om hun persoonlijke wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Het gebouw Neerlandia is het zusje van de Albatros dat even verderop ligt en recent door Waal werd opgeleverd. Eerder al realiseerde Waal daarnaast ook de woontorens Elbe en Furie. De nieuwe appartementen liggen aan de Rechter Maasoever. Dit stuk van Het Balkon van Maassluis is een uniek gebied om te wonen, werken en recreëren. Met het steeds veranderende uitzicht op het water en daarachter op de skyline van Europoort met ’s avonds een zee aan lichtjes.

Naar verwachting start Waal eind 2019 nog met het aanbrengen van de bronnen. In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar worden de bouwwerkzaamheden opgestart.

Kijk voor meer informatie op www.hetbalkonvanmaassluis.nl/neerlandia

190716-Neerlandia-filmpje-2.JPG
191015-Neerlandia-infobijeenkomst-2.jpg
191015-Neerlandia-infobijeenkomst-1.jpg
190716-Neerlandia-filmpje-2.JPG
191015-Neerlandia-infobijeenkomst-2.jpg
191015-Neerlandia-infobijeenkomst-1.jpg