Actie Waal: overlevingspakken KNRM

28 november 2012

Waal heeft besloten dit jaar niet in relatiegeschenken te investeren, maar in een goed doel. Vorig jaar was een dergelijke actie, toen voor ShelterBox, een groot succes. Dit keer doneren wij overlevingspakken aan het KNRM-station in Ter Heijde. We vragen ook u om een bijdrage.

Het is een enorm roerige tijd in de vastgoed- en bouwsector. Ook onze opdrachtgevers en maakpartners hebben daarmee te maken. Er zijn steeds minder projecten haalbaar en de productie neemt landelijk gezien nog verder af.

In de vele gesprekken met onze relaties hebben we het over hoe we deze periode ‘overleven’. Waal heeft daarop haar strategie ingericht en mag terugkijken op een jaar vol successen. De conclusie voor Waal is dat ‘innovatie’ en ‘de mens centraal stellen’ lonen.

Vanuit onze persoonlijke betrokkenheid dragen wij graag bij aan de investering in nieuwe overlevingspakken voor het KNRM-station in Ter Heijde waar de reddingsboot ‘George Dijkstra’ is gestationeerd (zie ook www.knrm.nl). Hier komt veel samen: mensen in nood redden is de missie, die wordt uitgevoerd met innovatief equipment, met alleen vrijwilligers en zonder steun vanuit de overheid.

Waal doneert 7 overlevingspakken ad € 1500,- inclusief instructielessen aan de KNRM (totaalbedrag € 10.500,-). Als u meedoet, wordt de kans vergroot dat de redders kunnen overleven tijdens hun acties op zee. U kunt uw donatie overmaken op rekening 1138.60.692 t.n.v. KNRM George Dijkstra o.v.v. ‘overlevingspakken – actie Waal’. Wij zullen in januari op deze website melden wat de actie in totaal heeft opgebracht.

Wij stellen het zeer op prijs als u deze actie wilt steunen. We wensen toch ieder mens, zeker in nood, maximale overlevingskansen toe!

KNRM-boot-kleur.jpg
KNRM-overlevingspakken.jpg
KNRM-logo.jpg
KNRM-boot-kleur.jpg
KNRM-overlevingspakken.jpg
KNRM-logo.jpg