2022: het jaar van woonSlim!

5 december 2022

WoonSlim is dé conceptwoning van Waal.
In 2022 is onze productie van woonSlim zeer gevarieerd en groots geweest. De kracht van woonSlim is de hoge kwaliteit in alle segmenten, zo bouwen we hele gevarieerde wijken met één bouwconcept.

Van betaalbare rijwoning …
Onze woningen van woonSlim zijn uiteraard inzetbaar als uitermate betaalbare oplossing voor betaalbare woningopgaven, zelfs in sociale en middenhuur. Zonder compromissen te sluiten in installaties, duurzaamheid en kwaliteit.

… tot prachtige tweekapper …
Er is veel diversiteit in architectuur mogelijk. Vanuit een basiswoning kennen wij architectuurpakketten toe. Er zijn een beperkt aantal beukmaten en lengtematen van woningen beschikbaar. Ook zijn alle specificaties reeds vooraf bekend en kan op deze manier ook heel snel een omgevingsvergunning aangevraagd worden.

… en zelfs appartement.
De ontwikkeling van woonSlim heeft ook geleid tot oplossingen voor conceptappartementen, ook weer met alle vrijheid in architectuur en gevelbeelden. Ook binnenstedelijk bieden we dus prachtige woonSlim-oplossingen.
Een optimaal passend straatbeeld.
Door de vrijheid in architectuur worden woningen in plannen optimaal ontwikkeld, naar eigen inzicht en marktwens van de opdrachtgever/ontwikkelaar. En voor gemeenten, stedenbouwkundigen en welstand voegt woonSlim zich naadloos in elke gewenste beeldkwaliteit. Al het goede van een industrieel vervaardigde woning is dus prachtig inpasbaar in mooie, gevarieerde, leefbare wijken en buurten.

Wat zijn uw opgaven in 2023?
Wij zoeken nieuwe straten en wijken om meer woonSlim te realiseren. En dat alles tegen uiterst concurrende prijzen. Waarbij alle bijkomende kosten zoals die voor adviseurs, keuringen en garanties onderdeel zijn van onze aanbiedingen. En een snel bouwtempo is uiteraard ook standaard onderdeel van onze plannen.

Is dit het moment om contact te hebben?
Voor algemene zaken met betrekking tot woonSlim kunt u contact opnemen met Willem Froeling WFR@waal.nl. Technisch inhoudelijke vragen kunt u stellen aan Joris van der Velden JVE@waal.nl. Samen kunnen we elke woningkans voor 2023 en daarna verzilveren. Een gouden kans!

221005 woonSlim
Luchtfotografie 2022 Waal Bouw
Luchtfotografie 2022 Waal Bouw
Luchtfotografie 2022 Waal Bouw
221005 woonSlim
Luchtfotografie 2022 Waal Bouw
Luchtfotografie 2022 Waal Bouw
Luchtfotografie 2022 Waal Bouw